Tule tukijaksi

Rakennamme yhdessä parempaa maailmaa paremmilla johtajilla

Työelämän ja yhteiskuntamme muuttuessa tarvitsemme yhä kipeämmin monimuotoisuutta ymmärtäviä johtajia ja ihmislähtöistä eettistä johtamista, joka ymmärtää omien ja toisten arvoja. Yritykset ja muut toimijat tarvitsevat ihmisiä, jotka pohtivat arvoja ja monimuotoisuutta ja toimivat ne huomioiden. Partio kasvattaa tekemään arvovalintoja ja haluamme kantaa oman kortemme kekoon paremman yhteiskunnan puolesta. Value Based Leadership -koulutus antaa eri järjestöissä toimiville nuorille johtajille eväitä toimia muuttuvassa työelämässä. Parempi yhteiskunta lähtee hyvinvoinnista ja arvojen kuuntelemisesta. Tällä koulutuksella partio rakentaa merkittävää arvojohtajuuskapasiteettia, joka hyödyttää koko yhteiskuntaa.

VBL vaikuttavin johtajakoulutus Suomessa

VBL on poikkeuksellisen vaikuttava koulutus, joka perustuu arvopohjaisen toiminnan kehittämiseen, moderneihin oppimistekniikoihin, luottamukseen perustuviin ryhmäprosesseihin ja jatkuvasti tukevaan mentorisuhteeseen. Nuoret johtajat rakentavat tämän päivän ja huomisen Suomea. Laadukas koulutus tarjoaa heille hyviä eväitä ja tukea johtajuuteen.

Olemme kouluttaneet jo lähes 200 nuorta johtajaa, jotka ovat tulevaisuuden tekijöitä yhteiskunnan eri sektoreilla. Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa rakennamme Suomeen parempaa johtajuutta tukemalla arvoja ja monimuotoisuutta ymmärtäviä johtajia. Kehitämme koulutuksesta nuorten näkyvintä johtajuuskampanjaa – tule mukaan tukemaan toimintaa ja kertomaan arvojohtamisen tärkeydestä!

Kumppanuusmallit

Haluatko olla mukana edelläkävijänä rakentamassa ja tukemamassa parempaa johtajuutta Suomeen?

Yhteistyökumppanien avustuksella varmistamme koulutuksen jatkuvuuden ja kehittämisen. Etsimme jatkuvasti yhteistyökumppaneita ja tukijoita eri sektoreilta tukemaan toimintaa ja tekemään sitä yhdessä kanssamme entistä näkyvämmäksi. VBL-koulutusrakenne mahdollistaa eri tason kumppanuudet.

  • kumppanuusmallit: pääyhteistyökumppanuus, yrityspäiväkumppanuus
  • tukilahjoitukset: yksityis- tai yrityslahjoituksen voi tehdä suoraan tilisiirtona:
    Tilinumero: FI79 5721 4610 0123 45
    Viite: VBL
  • mentorina toimiminen: jokaiselle koulutettavalle tarjotaan kokenut mentori

Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Anna Iso-Ahola, kumppanuuskoordinaattori, Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry
+358 400 269 294, anna.iso-ahola@partio.fi  #parempaajohtajuutta